Fruitkings

Bij Fruitkings hebben ze de echte solide ouderwetse leuke gokkasten zoals je ze vroeger had bij de afhaalchinees of de snackbar op de hoek. Gewoon rechttoe, rechtaan. Fruitautomaten zou je ze beter kunnen noemen met pruimen, kersen, peren etc als symbolen. Gewoon leuk en lekker om op te spelen. Maar denk niet dat er niets te winnen is. Regelmatig winnen spelers enorme bedragen op de fruitmachines. En dat is natuurlijk wat ze bij Fruitkings willen. Spelers die hun producten leuk vinden en ook nog eens de kans hebben om grote bedragen te winnen dragen bij aan de populariteit en brengen dus meer actieve spelers.

Fruitkings heeft maar liefst 24 verschillende online gokkasten in zijn “repertoire”. Ze zijn allemaal leuk om te spelen maar sommige springen er uit.

De Greenmystery is erg druk bezet, net als Incagold. Op een of andere manier vinden veel spelers toch dezelfde gokkasten om op te spelen leuk. Crazywheel is ook een van de toppers. Bij deze fruitautomaat gebruik je 1 credit per draai op het basisspel (onder) maar kan je voor 4 of 8 credits spelen opo het bonus spel (boven). het speciale van op deze gokkast spelen is het Crazywheel. Op het bonusspel zie je een symbool met de naam CW. Dit is de afkorting voor Crazywheel. Speel je het bovenspel en heb je zes keer zon symbool gehad dan mag je een keer met het Crazywheel spelen. Het Craywheel draait en met een druk op de knop stop je het wiel. Je heb kans op 20 tot en met 500 credits. Stop het wiel bij het kruisje dan krijg je niks. De absolute uitschieters zijn de Mix & Match Runner en de Random Runner. Deze gokkasten die beroemd en berucht zijn om hun grove bovenspel behoeven geen introductie maar voor diegene die ze niet kennen zou ik zeggen; probeer ze eens uit bij Fruitkings. je kan namelijk de eerste 50 credtis gratis spelen bij Fruitkings om de fruitmachines uit te proberen.

We mogen echter Smileyreels, Tropicana, Wheeloffortune, Eightball en Chinatown niet vergeten. Ook dit zijn solide en entertainende hoogstandjes waar veel spelers gek op zijn. Samengevat kunnen we stellen dat gokkasten spelen bij Fruitkings de moeite waard is. Als extraatje krijg je bij registratie een welkomst bonus van €25. kan je iig toch weer een tijdje langer spelen of met dat extra geld de jackpot winnen.